Den Lille Gartner - Økovalg

Den Lille Gartner

Be the first to review

Sunn og reinslig hjemmedyrket mat på under 1 minutt i uken

Jeg startet Den Lille Gartner fordi jeg syntes det er synd at så få har anledning til å dyrke litt av den maten de spiser selv. Samtid er jeg av den oppfatning av at mange ønsker nettopp dette, men at det første steget for å komme i gang er tungt. Noen har gjerne også prøvd noen ganger uten å helt få det resultatet de hadde ventet seg. Kjenner du deg kanskje igjen?

Som lærere vet jeg hvor viktig det er å føle mestring og få det til så fort som mulig. For at alle skal få muligheten til å lykkes har jeg derfor gjort det så enkelt som mulig å komme i gang, og sørget for at alle kan lykkes og føle mestring allerede på første forsøk. Viktigst av alt er det selvsagt at du får muligheten til å dyrke din egenproduserte deilige mat hjemme i ditt eget hus.

Vil du dyrke sammen med oss?

Hos Den Lille Gartner finner du utstyr til å dyrke både økologisk i jord og mer moderne utstyr for jordfri dyrking. Alt sammen med detaljerte beskrivelser som garanterer deg suksess på første forsøk.

Alt utstyr som Den Lille Gartner fører har jeg selv brukt med godt resultat. Har du noen spørsmål er det bare å spørre, jeg hjelper deg gjerne!

Den Lille Gartner har 100% fornøyd garanti og 30 dagers åpent kjøp!
– Du kan være helt trygg på dine kjøp hos oss.

Beste hilsen
Jørn Hammer
Den Lille Gartner

Skriv en anbefaling

Din vurdering
angry
crying
sleeping
smily
cool
Søk

Your review recommended to be at least 140 characters long :)