Økovalg - Økovalg

Økovalg er en nettside som ønsker at det skal bli enklere for forbrukerne å finne de smarte, gode, miljøvennlige, og helhetlige valgene. Valgene som er bra for oss mennesker, for dyrene og for jorda vår.

Vi ønsker å samle alle firmaer, organisasjoner eller enkeltmennesker som tilbyr økologiske, bærekraftige og naturvennlige produkter, tjenester, materialer eller informasjon. Både store og små organisasjoner og bedrifter.

Produktene som firmaene tilbyr skal være naturlig og uten giftstoffer. Etisk og god dyrevelferd er en selvfølge, det må gjerne være lokalt produsert, bruke fornybar energi, være opptatt av rettferdig handel og ha sporbar, transparent informasjon.

Vi ønsker også å synliggjøre hvor man kan finne gjenbruk, brukt og det som kan deles, hvordan vi kan bevare det gamle enten det er et hus eller en sokk og hvor man kan finne materialer til dette.

Vi ønsker også å synliggjøre bedrifter som fremmer hvordan man kan lage ting fra bunnen av f.eks. sy, snekre, lage kompost eller en sunn, giftfri hage. 

Vi ønsker å være en informasjonskanal innenfor bærekraftig økonomi, transport, arkitektur, helse, mat, bolig, klær osv. Dette kan blant annet være rådgivningstjenester, bøker, blogger, apper, kurser og utdanning.

På Økovalg skal man kunne finne de gode og sunne valgene innenfor alle områder som gjør at vi blir friske og glade mennesker. Kort sagt gjøre verden bedre.

Det er firmaene som selv aktivt legger inn sin oppføring som er å finne på Økovalg. Det betyr at informasjonen oppdateres jevnlig og er aktuell.

Vi har og en Facebookside hvor vi ytterligere vil synliggjøre bedriftene som ligger inne på Økovalg og hvor vi kan legge ut informasjon.  https://www.facebook.com/okovalg/

Sammen gjør vi det enklere å velge økologisk.

Skriv en anbefaling

Din vurdering
angry
crying
sleeping
smily
cool
Søk

Your review recommended to be at least 140 characters long :)