Ekte Vare - Økovalg

Ekte Vare dagligvare er en uavhengig dagligvare på Sagene i Oslo. Her finner du kortreist frukt og grønt i sesong, bacon fra glade griser, kjøtt fra grasfora storfe, gårdsegg, surdeigsbrød, uhomogenisert melk og upasteurisert ost. Du finner også andre dagligvarer som vaskemidler, babymat, husholdningsartikler, krydder, mel, pålegg, fermenterte grønnsaker osv. Vi forsøker å handle inn varer uten engangsemballasje, og har et stort løsvekttorg med alt fra krydder og mel til vaskemidler og kroppssåpe.

Hos oss får du alltid 10% avslag på tørrvarer i løsvekt om du har med egen emballasje! Har du ikke egen emballasje har vi et stort utvalg handlenett, gjenbruksposer og glasskrukker til salg, og papirposer til engangsbruk.

Vi holder til i Dannevigsveien 18 på Sagene, rett over gata for Sagene Kirke. Nærmeste bussholdeplass er Sagene (buss 20, 34, 37 og 54).

Kontakt oss gjerne om det er en vare du savner, eller om du har spørsmål om produktene vi fører. Kom gjerne innom på en kaffe og en surdeigsbolle, vi gleder oss til å se deg i butikken!

Skriv en anbefaling

Din vurdering
angry
crying
sleeping
smily
cool
Søk

Your review recommended to be at least 140 characters long :)