EMF CONSULT AS - Økovalg

EMF CONSULT AS

Be the first to review

EMF Consult leverer måletjenester og produkter for kartlegging og redusering av elektromagnetisk belastning i hjemmet, på arbeidsplassen, i barnehager og på skoler. Den elektromagnetiske belastningen vurderes i forhold til anerkjente føre var prinsipper og offisielle norske grenseverdier. I tillegg importerer og selger vi instrumenter for måling av elektromagnetiske felt (EMF). Vårt sortiment dekker alt fra enkle instrumenter for hjemmebruk til profesjonelle instrumenter for mer avanserte analyser.

Bygger du ny bolig eller rehabiliterer din gamle kan vi levere EMF (strålings) reduserende produkter og rådgivning for realisering av fremtidens “lavstrålehus” 🙂

Ønsker du å lære mer om elektromagnetiske felt og helse kan vi tilby kurs/opplæring i bruk av instrumentene og bruk av skjermings materiell for å minimalisere eksponeringen av EMF.

Gode måleinstrumenter kombinert med kompetanse innen elektroteknikk gjør at EMF Consult kan tilby en profesjonell måletjeneste gjennom sitt landsdekkende nettverk av måleteknikere.

Skriv en anbefaling

Din vurdering
angry
crying
sleeping
smily
cool
Søk

Your review recommended to be at least 140 characters long :)