Økoland - Økologisk nettbutikk - Økovalg

Økoland – Økologisk nettbutikk

Be the first to review
MED ØKOLAND ØNSKER VI Å FORENKLE DIN TILGANG PÅ ØKOLOGISKE VARER. HOS OSS KAN DU HANDLE NÅR DU VIL, HVOR DU VIL.

I dag finner du mer enn 1000 forskjellige økologiske varer og mat som alle har råd til i nettbutikken. Og vårt sortiment blir stadig bredere. Vi tar gjerne imot innspill fra deg om varer vi burde ta inn.

Økoland springer ut fra den økologiske grossisten Norganic. Vi har levert varer til butikker, bakeri, storhusholdning og industri i hele Norge. Det vil vi fortsette med.

Men mange private forbrukere lurer på hvor de kan få tak i våre varer. Og siden ingen av våre bedriftskunder har hele vårt varespekter, ble løsningen å opprette vår egen nettbutikk. Det gir oss også muligheten til å markedsføre våre produkter på en annen og bredere måte, noe alle er tjent med.

Nettbutikken vår er et supplement til din lokale forhandler av økologisk varer. Spør gjerne etter våre produkter i din helsekost eller økologiske butikk. Vi ønsker å heie dem frem! Sammen bidrar vi med å lette tilgangen til økologiske varer. Og økt forbruk av økologiske varer gir oss bedre dyrevelferd, en bærekraftig utvikling og en bedre helse.

Besøk oss på Facebook

Skriv en anbefaling

Din vurdering
angry
crying
sleeping
smily
cool
Søk

Your review recommended to be at least 140 characters long :)